Carwrapping

Wat is 'Carwrappen?'

Kort door de bocht, is Carwrapping het 'inpakken' van een auto met een hoogwaardige vinyl/folie en op deze manier het voertuig 'verpersoonlijken.'

Dat hier meer bij komt kijken dan alleen een stukje folie plakken mag duidelijk zijn, maar wat maakt het zo bijzonder en, wat is het voordeel van wrappen?

Toepassingen voor bedrijven

Steeds meer bedrijven leren het 'wrappen' kennen. En het wordt steeds meer toegepast. Voor bedrijven is het enorm interessant om een heel wagenpark te laten ‘wrappen’ in plaats van over te spuiten. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijf dat wordt overgenomen of een andere huisstijl gaat voeren. Voertuigen hoeven niet in een bepaalde kleur besteld of gespoten te worden zodat ze na een vernieuwing van het wagenpark kunnen worden verkocht in een meer gangbare kleur dan de meeste huiskleuren van bedrijven. Het spuiten van voertuigen is erg kostbaar en kost veel tijd in tegendeel tot het wrappen. Het is mogelijk om de vinyl laag eraf te halen zonder dat de laklaag eronder te lijden heeft gehad aan weer, roest of steenslag. Car wrappen wordt gebruikt voor het veranderen van de kleur van het voertuig en het aanbrengen van reclame wat er uiterst professioneel uitziet. De uitstraling van bedrijfsvoertuigen kan het verschil maken of een potentiële nieuwe klant u belt of toch uw concurrent. Het aanbrengen van een full color vinyl laag over een voertuig is heel goed mogelijk door de structuur van de folie. Deze leent zich uiterst goed voor de hoekjes, randjes en bollige gedeeltes om te worden aangebracht, mits aangebracht door een specialist.

Toepassingen voor particulieren

Particulieren die hun auto nét die andere look willen geven kunnen hun auto laten wrappen. Elke gewenste kleur is mogelijk, van glanzende tot matte folies. Naast dat het er enorm exclusief uitziet is het tevens een 'beschermend jasje' die de lak beschermd tegen steenslag, krasjes en het weer. Bent u het ontwerp beu en wilt u een ander design op uw auto? Geen probleem, de folie kan gemakkelijk worden verwijderd door uw professional en worden vervangen met een andere kleur. Hierdoor lijkt het alsof weer u een totaal nieuwe auto in uw bezit heeft.

Laat uw auto of voertuig professioneel wrappen door Signman/MultApply
Bij ons draait het om kwaliteit. Service, betrouwbaarheid en perfectie.
Dankzij tientallen jaren van ervaring weten wij hoe een goede carwrap er uit hoort te zien.

'Alsof het gespoten is' horen we regelmatig voorbij komen...

Wij werken uitsluitend met de allerbeste wrapfolies van de beste merken. En we doen onze stinkende best om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. En vooral ook, tevreden blijven!

De wrap blijft gegarandeerd jarenlang goed en mooi. En als u na die jaren de folie verwijderd, of laat verwijderen, dan komt uw auto er zo goed als nieuw onder vandaan! Geen steenslag, krasjes of verkleuring.
Dus de kosten van de wrap destijds, verdient u op die manier voor een groot gedeelte weer terug!

 
Vraag hier een offerte voor een premium carwrap aan!

Bekijk meer foto's van wraps in ons portfolio

 

Carwrap Workshop

MultApply/Signman geeft ook maandelijks workshops in o.a. carwrappen. In 2 achtereenvolgende dagen leer je dan de basisregels en krijg je gegarandeerd voldoende kennis voor het wrappen van voertuigen.

En na die 2 dagen blijven we dit ondersteunen. Heb je na de carwrap workshop vragen of een probleem, dan kan je altijd (kosteloos) bij ons terecht. Bel, app, mail dan gerust en we doen wat mogelijk is om een en ander duidelijk te krijgen en/of op te lossen.

De workshops vinden plaats op de leslocatie in Waalwijk of desgewenst bij u op de zaak.

Voor aanmelden en/of meer informatie; carlo@signman.nl  Info@multapply.nl  info@tacacademy.nl

Of bel Signman; 06 14 34 23 77

 

Kennis

Gecombineerde kennis

Vakwerk

Altijd topkwaliteit!

Service

En betrouwbaarheid!

Vraag een offerte aan!

Wij behandelen al uw aanvragen

3M Avery